2017 Cara Menang Mesin Slot SCR888

2017 Cara Menang Mesin Slot SCR888

Rahsia untuk menang main Slots di Handphone atau Komputer
Tips berikut adalah untuk casino dari Win12u, 3Win8, ClubSunCity, SCR888 dan etc. Tips berikut akan ajar cara main slot Age Of The God, Five Tiger Generals, Jackpot Giant yang lain. Kebanyakan slots boleh mengunakan tips berikut untuk meningkatkan kebarangkalian untuk menang.

Tips
1. Pilih game yang anda sudah lama main atau tanya beberape kawan untuk game yang biasa mereka main.
2. Sebelum mula main, ambil 2 atau 3 minit untuk melihat beberape slot games berbeza dan meninjau semua slots yang boleh anda main.      Jangan terus login dan main.
3. Kebarangkalian untuk menang di progressive jackpot adalah kurang sebab sebahagaian daripada kredit anda akan dipakai untuk menaikkan jumlah kemenangan progressive jacktop. Anda dinasihatkan untuk main jackpot biasa tetapi jika anda masih suka progressive jackpot kami menasihatkan anda untuk hanya main progressive jackpot mengunakan duit kemenagan anda sahaja .Jangan mengunakan modal anda.
4. Sebelum bermain tetapkan modal anda dan berape anda hendak menang untuk hari tersebut. Contohnya: Jika anda ingin menang 500 pada hari ini dan anda sudah menang 530. Bet seterusnya anda perlu letak 30 dan jika anda menang ataupun kalah , berhenti main dan minta cuci kesemuanya. Kalau anda tidak dapat menang 500 tetapi selama 10 minit anda kekal antara 450 ke 490, berhenti main dan cuci kesemuanya.
5. Untuk memang di slot , kita kena cekap untuk menambahkan bet kita pada masa yang betul. Pertama, bet untuk setiap line perlu tetap. Kami cadangkan untuk pilih 7 line keatas. Katakan satu line 0.10 jumlah bet adalah 0.70 untuk 7 line. Bila kene satu spin anda perlu naikkan line ke 0.20 – 0.40 untuk 10 spin seterusnyer. Cara ini akan membolehkan kita mengabil kesempatan untuk menang besar bila ade nasib. Balik ke 0.10 satu line selepas 10 spin.
6. Jika anda rasa telah kena besar pada satu slot , anda perlu tukar ke slot yang lain. Jangan kekal di slot yang sama.

2017 Cara Menang Mesin Slot SCR888

Leave a Comment